Hemne Turnforening

Gymlek

Leken er barnas aktivitet og barnas læringsarena, lek er motiverende og gir barn frihet til å prøve og til å feile.

Leken har en egenverdi, men kan også være utgangspunktet for tilrettelegging av aktiviteter som kan stimulere utvikling av de grovmotoriske ferdigheter som gå, løpe, hoppe, balansere, rulle, klatre osv.

I konseptet GYMLEK som er tenkt for de minste barna (3-5 år) kombineres gymnastikkens grunnelementer med lek. Grunnprinsippet i konseptet er å tilrettelegge for aktivitetsmiljøer som gir barna stort spillerom for utforskning og eksperimentering. Har mange gjentakelser på øvelser og rutiner, og vi har alltid en felles start og avslutning på treningene.

Det er viktig at barna skal føle seg trygge, og i denne alderen må foreldre følge barnet sitt under treningene hvis barnet har behov for det, eller de må være i umiddelbar nærhet.

Pris pr sesong:

Treningsavgift: kr 500,-